+34 633 084 006 info@promonatural.com

1. Pensa a qui pots vendre i prepara’t:

Fes un llistat amb totes les persones que et són properes (familiars, amics i coneguts) i pensa a qui els hi pot interessar comprar algun dels productes que veneu. En completar el llistat posa’t en contacte amb ells com més aviat millor.

Prepara’t i redacta un (o més d’un) bon missatge o discurs de venda per tal que després només hagis de retocar mínimament el text per adequar-lo a la persona a qui t’adrecis.

IDEA: Si envies WhatsApps, posa fotos dels productes (les pots agafar de la web de promonatural) i intenta ser molt clar i ordenat a l’exposar la informació. Amb WhatsApp Business pots fer un catàleg al teu gust i enllaçar els productes a la web de Promonatural.

 

2. Visita als teus contactes:

Sempre és més fàcil que et comprin si els contactes presencialment, si no pots fer-ho, envia’ls un missatge o truca’ls, però sobretot explica’ls-hi bé els productes que creguis que més els hi poden interessar.

IDEA: Utilitza els grups de WhatsApp només si no coneixes a les persones del grup. Si tens amistat, sempre és millor analitzar com és el teu contacte i personalitzar el missatge recomanant-li els productes que creguis que més li poden interessar.

 

3. Explica que vens productes per finançar el viatge d’estudis:

Abans d’oferir cap producte, explica que aquest any aniràs de viatge de fi de curs amb l’institut i que per tal de finançar el viatge esteu venent productes naturals.

IDEA: Si algun dia ells també van vendre productes per pagar-se el viatge d’estudis, és molt probable que es solidaritzin amb el vostre projecte i els vingui de gust comprar-vos-en.

 

4. Sigues proper i simpàtic:

Quan oferiu un producte, si ets simpàtic i proper tindràs més possibilitats de fer una venda perquè generaràs més empatia.

Exemple: Hola! Què tal? Com estàs? … Bé! Me n’alegro. T’escric perquè aquest any anem de viatge de fi de curs amb l’institut i per a guanyar diners per pagar-nos el viatge estem venent productes naturals. Com sé que t’agraden els productes naturals, t’interessaria col·laborar amb nosaltres amb la compra d’algun dels productes que venem? Si has de fer algun regal, són molt bons productes per regalar, ja que tots són productes útils. T’envio fotos del catàleg perquè els vegis i ja em dius quins t’agraden més!

 

5. Coneix les virtuts del producte:

Busca diferents raons per les quals et podrien comprar els productes que veneu i memoritza-les o fes un llistat. Si ho fas, quan expliquis els productes et serà molt més fàcil i els explicaràs millor.

Exemple: A l’explicar la utilitat dels coixins terapèutics, en comptes de comentar que serveixen per a calmar el mal d’esquena; sigues una mica més específic i explica que serveixen en calent per a calmar el dolor cervical, lumbar o menstrual; en fred per a desinflamar cops i quan no es facin servir si es guarden dins d’un armari, us perfumaran subtilment la roba que hi hagi amb l’aroma natural de la lavanda.

 

6. Troba les necessitats latents:

Mentre expliquis els productes, recorda subtilment alguna necessitat latent que pugui animar als vostres contactes a comprar-vos algun producte:

Exemple 1: No et podria interessar algun dels nostres productes per fer un regal aquest Nadal a algun familiar, amic o company de feina?

Exemple 2: Si algun dia tens dolor cervical o lumbar, els coixins terapèutics que venem, et podrien anar molt bé per a alleugerir el dolor :).

 

7. Finalitza la venda amb delicadesa:

Quan algú ens pregunta directament si volem comprar algun producte, la resposta automàtica sol ser: “no, gràcies”. Per aquest fet, cal evitar ser brusc al finalitzar les explicacions dels productes.

Per a finalitzar una venda, pregunteu primer si els hi ha agradat algun producte i en cas afirmatiu, llavors serà el moment per a preguntar si us en voldria comprar algun per a ell o per regalar.

 

8. No et desanimis:

Hi haurà persones que segurament ja tindran productes similars, que no tindran gaires diners o que simplement no els hi agradaran aquest tipus de productes. Si algú no està interessat a comprar-vos, no us heu de desanimar perquè és normal que no tothom vulgui comprar-vos algun producte.

Encara que tingueu molta mala sort i trobeu consecutivament vàries persones que no els hi interessin els productes, no us heu de desanimar perquè n’hi haurà moltes altres que sí que els hi interessaran ;).

 

9. Intenta vendre diversos productes alhora:

Quan us demanin algun producte, pregunteu-li subtilment al comprador i amb simpatia si vol aprofitar per comprar-vos algun altre producte per a ell o per regalar. Si sou amables, no s’enfadarà i és molt probable que us encarregui algun producte més.

Exemple: (Després de rebre una comanda). Perfecte! Gràcies! Que bé! T’ho portaré la setmana que ve. Per casualitat, vols algun altre producte dels del catàleg per a tu o per a fer un regal?

 

10. Ajudeu-vos amb els companys:

Buscar clients a qui vendre de vegades pot resultar molt avorrit i costa molt posar-s’hi. Si aquest és el teu cas, queda amb els teus amics i truqueu, envieu missatges o feu visites junts. Si us ajunteu, a part de guanyar diners us serà més amè, divertit i segurament vendreu més!

 

Des del 2015 Promonatural realitza campanyes amb instituts de Catalunya, Castelló i València. Si voleu més informació sobre nosaltres, escriviu-nos a info@promonatural.com o al 677 00 62 67 i us explicarem bé com funcionen les nostres campanyes

Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?