+34 633 084 006 info@promonatural.com

Sobre Nosaltres

Promonatural és una empresa líder al sector de “Productes naturals pro Viatge de fi de curs”, que ajuda als estudiants a finançar els viatges d’estudis o altres activitats amb la venda de productes naturals.

Originàriament i des del 1991 fabriquem i distribuïm productes naturals a botigues i empreses amb la marca Aromedi. A partir del 2016, vam començar a realitzar paral·lelament campanyes Pro-viatge amb productes naturals.

Afortunadament i des del 2010, els productes i les solucions naturals són cada vegada més populars Les persones prefereixen usar cosmètics naturals, perfums naturals, discs de bambú reutilitzables, i es prioritzen coixins de llavors per alleugerir dolors enlloc de recórrer directament als fàrmacs químics.

Introduint els productes naturals dins el ventall de productes per vendre que tenen els estudiants, aconseguim que ells guanyin diners i tanmateix facin difusió d’uns productes de qualitat que són bons pel medi ambient i també seran útils i pràctics per qui els hi comprin.

Confiem tant amb la qualitat dels nostres productes que permetem reintegraments automàtics en cas de que el client final no estigui satisfet o de que el producte no complís amb les expectatives.

Els productes escollits, a part de ser del sector natural, procurem que siguin de qualitat, útils (tots realitzen alguna funció), i coneguts pel gran públic (els trobareu fàcilment a molts herbolaris i botigues conegudes).

Tot hi vendre’ls més barats que a les botigues , els alumnes tindran un bon marge. Venent 20 productes podran guanyar entre 100 i 200 euros; que és aproximadament entre el 40 i el 50 % del preu de venda.

A part, us oferim totes les facilitats possibles. Fins i tot, si ho voleu, podreu fer la campanya sense inversions ni riscs on us permetem pagar al acabar la campanya i retornar els productes que no s’hagin venut.

Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?