+34 633 084 006 info@promonatural.com

A Continuació podeu veure les opinions sobre Promonatural de coordinadors de viatges de fi de curs de cursos anteriors :

Aquest és el primer any que hem venut productes naturals i l’experiència ha estat boníssima. Tot han estat facilitats, ens ha agradat molt l’experiència i el proper curs, repetirem! 

 

Àngela (Curs 23-24) – Fedac Canet

 

Vam provar l’opció de Promonatural amb un grup reduït d’alumnes, perquè ja teniem altres campanyes en marxa. La comoditat en la gestió, la qualitat i proximitat dels productes, l’agilitat en les comandes i l’amabilitat en el tracte han fet que la campanya hagi estat tot un èxit. Repetirem, i amb molt més alumnat!
Mireia (Curs 23-24)  – IES MMP  Cornellà

Activitat que funciona molt bé per fer diners a final de curs. És el segon any que hi col·laborem i hi tornarem perquè, a més de resultar molt útil als alumnes, el tracte amb l’empresa és molt bo. Sempre que ens hem posat en contacte amb ells ens han contestat amb menys de 24 hores i ens han solucionat els pocs dubtes que ens han sorgit. Molt seriós, pràctic i útil. Nosaltres repetirem!

Xevi H. (Curs 23-24) РIES Voltregan̬s

Molt contents amb el tracte. Són ràpids en donar resposta a qualsevol dubte o problema. Els productes són de qualitat.

 

Elisabeth (Curs 23-24) – IES El Castell

 

L’empresa és molt propera, sempre estan atents a totes les demandes i t’ajuden amb tot el que faci falta. El fet de poder pagar al final de la comanda i retornar el que no s’ha venut és molt positiu, ja que ajuda a tot tipus d’alumnat a poder vendre allò que pot i necessita.

Sara (Curs 23-24) – IES Ermessenda

Genial! Súper professionals! Els productes… ens encanten!

Susana (Curs 23-24) – IES Coster de la Torre

És un bon sistema i amb dedicació es poden guanyar diners fent que el viatge et surti molt més barat. Els productes estan bé i el servei i la comunicació són molt bons.

 

Merc̬ (Curs 23-24) РIES Marta Mata

 

Hem trobat una experiència enriquidora pels alumnes ja que s,han espavilat a vendre els productes. Quan comprovaven els diners que els quedava estaven molt contents.

Romi (Curs 23-24) – IES l’Olivera

Un plaer treballar amb Promonatural. Ho fan molt fàcil i s’encarreguen de tot.
Repetirem segur.
Enrique (Curs 23-24) РIES Vall̬s

Certament, comprar productes Promonatural ha estat una molt bona activitat per poder finançar el viatge de final de curs. L’empresa ofereix una bona varietat de productes que l’alumnat escull, després de veure algunes mostres. Els terminis d’entrega dels productes és ideal i sempre hi ha l’opció de fer una segona comanda. Finalment, que hi hagi la possibilitat de tornar els productes que no s’han venut dóna una gran tranquil·litat a l’alumnat.

Jos̩ Antonio (Curs 23-24) РIES Pere Vives

 

Experiència excel·lent durant tot el procés: bons i variats productes, molt bona relació i feedback, solucions davant d’algun problema, etc. Continuarem treballant amb vosaltres!

Ivan  (Curs 23-24) – IES Montserrat Roig

La valoració des pares ha estat molt positiva.
Ana (Curs 23-24) – Escola Sol Ixent

Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?