+34 633 084 006 info@promonatural.com

Com hi ha moltes empreses que ofereixen opcions per aconseguir finançament per al viatge de fi de curs val la pena fer les següents consideracions abans d’escollir una empresa per aconseguir finançament per al viatge d’estudis:

1. Tria productes útils, coneguts i originals:

Et serà molt més fàcil vendre polvorons o productes naturals que samarretes estampades.

Exemple: Si veneu oli d’argan de Promonatural, tard o d’hora el vostre client tindrà la pell o el cabell sec, fràgil o recremat i li serà molt útil fer servir l’oli que us haurà comprat.

Si en canvi, veneu samarretes i us compren només per ajudar-vos i no és del seu gust la samarreta, el més probable és que no la utilitzi mai. Com a ningú li agrada malgastar, us resultarà molt més fàcil vendre productes objectivament útils que productes que no siguin d’utilitat.

 

2. Tria productes que no siguin molt cars:

Com més car vengueu respecte dels preus habituals, més us costarà vendre. Si veneu productes a bon preu, el preu serà una raó que animarà als vostres clients a comprar-vos, ja que els hi interessarà comprar amb descompte.

Exemple: Els polvorons són un magnífic producte per vendre, però un dels seus grans inconvenients és que 1 kg de polvorons bàsics al supermercat costa entre 3 i 5 € i les caixes d’1 kg que solen vendre als instituts costen al voltant dels 15-20 €. Quan en vengeu, trobareu que moltes persones es queixaran de l’alt preu.

Altrament, hi ha empreses, com Promonatural, on fins i tot guanyant un bon marge veneu els seus productes a un preu inferior a l’habitual.

 

3. Tria productes que tinguin suficient marge de venda:

La majoria de vosaltres vendreu principalment a familiars, amics de la família i persones del vostre entorn. Hi ha qui coneix 10 possibles compradors i hi ha qui en coneix 100; però com que la quantitat és limitada, és important que guanyeu el màxim possible de diners en cadascuna de les vostres vendes.

Exemple Si venent paperetes guanyeu 1 € per papereta i venent altres productes guanyeu 10 €, posats a oferir productes és interessant valorar els que us donin més marge. Amb Promonatural l’estudiant guanya en gairebé tots els productes més de 6 € per venda.

 

4.Trieu una empresa proveïdora que tingui productes complementaris:

Si trieu una empresa de perfums, segurament només vendreu un perfum a cada client, si en canvi, trieu empreses que tingui productes diversos podreu vendre al mateix client diversos productes.

Exemple: Si treballeu amb Promonatural, encara que us comprin un coixí terapèutic, és probable que el mateix comprador també us vulgui comprar un difusor o un oli d’argan.

 

5. Trieu una empresa proveïdora que tingui productes de regal:

SI li proposeu al vostre client que us compri diversos productes no només per a ús propi sinó també per a regalar, és probable que us en compri diversos alhora.

Exemple: Difícilment per nadal ningú regalarà un perfum d’imitació o una caixa de polvorons a un amic o familiar. Sens dubte, hi ha altres empreses que tenen bons productes “de regal”. Promonatural en el seu catàleg té difusors d’aromes o coixins terapèutics que tots dos són magnífics productes per a regalar per Nadal.

 

6. Tria productes que et sentis còmode venent:

Per explicar amb il·lusió i vendre bé un producte és important que el producte us agradi mínimament. Si no us agraden els productes que veneu, us costarà més explicar les virtuts del producte i despertar l’interès i el gust del vostre interlocutor.

Exemple: Si estàs en contra dels productes amb sucres refinats i amb un alt contingut de greixos, però t’agraden els productes naturals et sentiràs més còmode venent els productes de Promonatural que venent polvorons.

 

7. Tria productes que als teus contactes els hi puguin interessar:

Pensa a qui li oferiràs els productes i escull productes que creguis que segurament els hi interessaran als teus contactes.

Exemple: Si a la teva família i amics els hi encanten els polvorons, segurament et resultarà molt fàcil vendre’n. Si en canvi, a casa, us agraden els productes naturals i saludables, et resultarà més fàcil vendre els productes de Promonatural.

 

8. No venguis massa referències:

Encara que hi hagi molts productes en el catàleg, explica només els que creguis que hi ha més possibilitats que el teu interlocutor et vulgui comprar, en comptes d’explicar tots els productes del catàleg.

Exemple: Podria passar que a l’escoltar l’explicació d’un producte que no li interessa, el teu interlocutor desconnecti a l’imaginar-se que els altres productes tampoc li interessaran.

 

9. Intenta vendre productes sense competència:

SI a la teva família i amistats, altres companys o familiars ja han venut polvorons, millor ven un altre producte perquè així no et podran dir: “Ho sento molt però just fa poc ja li vaig comprar polvorons al teu cosí”.

 

10. Tria productes amb un rerefons positiu:

Segons com sigui el teu ambient familiar i d’amistats, vendre productes d’imitació pot generar controvèrsia. Quan triïs quins productes vendre i amb quina empresa treballar valora si aquesta o els seus productes aporten un impacte positiu a la societat.

Exemple: Si trieu vendre els productes de Promonatural, podreu explicar que estan fabricats íntegrament a Catalunya per persones amb diferents tipus de discapacitats i alt risc d’exclusió social.

 

Des del 2015 Promonatural realitza campanyes amb instituts de Catalunya, Castelló i València. Si voleu més informació sobre nosaltres, escriviu-nos a info@promonatural.com o al 677 00 62 67 i us explicarem bé com funcionen les nostres campanyes 🙂

Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?