WHATSAPP: 00 34 677 00 62 67
Oferta!

Oli de llavors de Figues de Moro

30,00 22,00

L’oli de llavors de figues de moro està revolucionant la industria dels cosmètics desde la seva recent arribada al nostre mercat, i no és per menys, ja que se’l coneix com a el bòtox marroquí. El seu alt contingut en vitamines E i F i en antioxidants flavonoides i tocoferols el converteixen en un oli fins a cinc vegades més hidratant i també molt més eficaç que el d’argan a l’hora de combatre els signes de l’envelliment.

Descripció

Oli de llavors de Figues de Moro

L’oli de llavors de figues de moro està revolucionant la industria dels cosmètics desde la seva recent arribada al nostre mercat, i no és per menys, ja que se’l coneix com a el bòtox marroquí. El seu alt contingut en vitamines E i F i en antioxidants flavonoides i tocoferols el converteixen en un oli fins a cinc vegades més hidratant i també molt més eficaç que el d’argan a l’hora de combatre els signes de l’envelliment.

Composició:

Oli de llavors Figues de Moro (Opuntia Ficus-indica) 100% pur, verge i de primera extracció en fred. 15ml

Vida útil:

La vida útil de l’oli de llavors de figues de moro és de 5 anys. És de llarga duració gràcies al seu alt contingut en antioxidants.

Per visualitzar una descripció més extensa de les propietats d’aquest producte feu servir aquest enllaç, sisplau.

Aquest producte, igual que la majoria dels productes d’aquest web, són productes inventats o descoberts per l’etnobotànica Carme Bosch – Podeu trobar més informació d’ella i dels cursos sobre plantes divulgatius que realitza a la seva web: www.carmebosch.cat.

Si teniu un punt de venda i/o formeu part d’un col·lectiu i us agradaria vendre aquest producte juntament amb algun dels altres que fabriquem, us podeu posar en contacte amb nosaltres, via mail (info@promonatural.com) o per telèfon al 633 084 006 i us informarem de les diferents opcions que oferim sense cap tipus de compromís.

 

Informació addicional

Pes 100 g

1 ressenya per Oli de llavors de Figues de Moro

  1. info@promonatural.com

    és 5 vegades més potent que l’oli d’argan

Afegir opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et recomanem…

Wup!
💬 Whatsapp?
Powered by