WHATSAPP: 00 34 633 084 006 info@promonatural.com

Oli de llavors de figues de moro – Descripció

Oli de llavors de Figues de Moro

L’oli de llavors de figues de moro està revolucionant la industria dels cosmètics desde la seva recent arribada al nostre mercat, i no ès per menys, ja que se’l coneix com a el bòtox arroquí. El seu alt contingut en vitamines E i F i en antioxidants flavonoides i tocoferols el converteixen en un oli fins a cinc vegades més hidratant i també molt més eficaç que el d’argan a l’hora de combatre els signes de l’envelliment.

Aquesta ampolla de cosmètic porta 15ml d’oli de Nopal, també conegut com a oli de llavors de Opuntia Ficus-indica, nom tècnic de les figues de moro.

L’oli de llavors de figues de moro de Promonatural es produeix a la província de Sidi Ifni, localitzada al sud-oest del Marroc. El procès que es segueix per obtenir aquest oli es molt laboriós degut a que s’han d’extreure i processar premsant en fred les llavors d’una tona de figues de moro per a obtenir-ne 1 litre, cosa que explica el seu preu de mercat.

Principals beneficis:

    • Extraordinari hidratant de la pell gràcies a les vitamines E i F

    • Anti-arrugues gràcies als seus antioxidants flavonoides i tocoferols

    • Anti-envelliment gràcies a l’efecte combinat dels dos punts anteriors

    • Gran efecte preventiu de l’aparició d’estríes

    • Efecte lifting (com el Botox) 100% natural

Mode d’utilització:

L’alt contingut en antioxidants i vitamines que afavoreixen la hidratació de la pell fan d’aquest oli especialment efectiu en el tractament d’arrugues i estríes. Amb aquesta finalitat la nostra recomanació es la de aplicar entre 1 i 3 gotes d’aquest oli a les zones que requereixin d’aquest tractament, sobre pell neta, i aplicant un suau massatge fins que la pell hagi absorbit l’oli completament.

Important: realitzar el tractament a la nit, eviteu l’exposició al sol mentre estigui fent efecte el tractament.

Composició:

Oli de llavors Figues de Moro (Opuntia Ficus-indica) 100% pur, verge i de primera extracció en fred. 15ml

Vida útil:

La vida útil de l’oli de llavors de figues de moro és de 4 anys. És de llarga duració gràcies al seu alt contingut en antioxidants.

Aquest producte, igual que la majoria dels productes d’aquest web, són productes inventats o descoberts per l’etnobotànica Carme Bosch – Podeu trobar més informació d’ella i dels cursos sobre plantes divulgatius que realitza a la seva web: www.carmebosch.cat.

Si teniu un punt de venda i/o formeu part d’un col·lectiu i us agradaria vendre aquest producte juntament amb algun dels altres que fabriquem, us podeu posar en contacte amb nosaltres, via mail (info@promonatural.com) o per telèfon al 633 084 006 i us informarem de les diferents opcions que oferim sense cap tipus de compromís.

Wup!
💬 Whatsapp?
Hola 👋 !
Us podem ajudar?